Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rádiók, R képes leírás - Rádió.tlap.hu
részletek »

Rádiók, R - Rádió.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: radio.tlap.hu » Rádiók, R
Keresés
Találatok száma - 21 db
Rádió 17 - Rákosmente

Rádió 17 - Rákosmente

Rádió 17 - FM 96.8 - Rákosmente - Legyen Ön is fültanúja - Közel 1.000.000. Kedves Hallgató számára rendíthetetlenül a Köz szolgálatában! Főbb műsorok : Déja Vu, Édes Kettes, Mozaik, Muzsikáló világ, Nagy Generáció, Szivárvány, Tudástár.

Rádió 24 - Dunaújváros

Rádió 24 - Dunaújváros

Rádió 24 - Dunaújváros - FM 102.9 MHz - A nap rádiója. Közép-Magyarország legnagyobb lefedettségű kereskedelmi rádiója, 120 km-es átmérőjű körben hallható Fejér, Bács-Kiskun, Tolna és Pest megyében.

Rádió 6 - Százhalombatta

Rádió 6 - Százhalombatta

101.3 Rádió6 Százhalombatta - Rádió6 - Velünk szórakozhat. Tartalom: Friss hírek, Időjárás jelentés, Közlekedés, Sporthírek, Lapszemle, Programajánló, Reggeli hírek, Zene. A rádió filozófiájában fontos tényező a hallgatók független és korrekt tájékoztatása.

Rádió magazin hírek
NMHH: Retro Rádió néven indulhat majd az új országos kereskedelmi rádió
NMHH: Retro Rádió néven indulhat majd... A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa hozzájárult, hogy az eredetileg tervezett POP FM helyett Retro Rádió néven induljon el az új országos kereskedelmi rádió - közölte az NMHH Kommunikációs Igazgatósága pénteken az MTI-vel. Mint írták, az országos kereskedelmi rádiós pályázat nemrég megállapított nyertese, a HOLD Rádiós és Televíziós...
Öt újabb frekvencián szólalhat meg a Dankó Rádió
Öt újabb frekvencián szólalhat meg a... Öt újabb frekvenciával bővülhet a Dankó Rádió hálózata - tájékoztatta a...
Médiatanács: új fővárosi rádiós frekvencia pályázható
Médiatanács: új fővárosi rádiós... A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) e heti ülésén a többi között...
Rádió 7 - Hódmezővásárhely

Rádió 7 - Hódmezővásárhely

Rádió 7 - a vidék hírportálja - A Rádió 7 két hétre előre szerkesztett, naponta nyilvánosságra hozott, állandó, sávos felépítettségű műsorral áll a hallgatók rendelkezésére. A műsorok felépítése során három fő szempont: az aktualitás, a gyorsaság és a közérdekűség, a műsorok készítése során pedig a közérthetőség, a szakmai igényesség és a teljesség vezeti a Rádió 7 munkatársait. Naponta 0-24 óráig szerkesztett műsor, saját hírműsor, nyolc településen működő saját tudósítói hálózat várja a hallgatókat. Szórakoztató műsorainkban az igényes és korosztály szerint differenciált szórakoztatásra tesszük a hangsúlyt.

Rádió 88 - Szeged

Rádió 88 - Szeged

Radio88 - az életünk része, Rádió 88 Szeged - FM 95,4 MHz - Szeged kedvenc zenéi - 1999. január 13.-án, szerdán reggel elindult az FM 95.4 Rádió 88 adása. A műsor kb. 80 %-át a több korosztály igényei alapján szerkesztett zene teszi ki. Elsődlegesen a 18 és 45 év közötti korosztály igényeinek szeretnénk megfelelni, de senkit nem szeretnék kirekeszteni hallgatóink közül, aki szívesen hallgatja a dallamos, lendületes pop- és rockzenét.

Rádió Aktív - Sátoraljaújhely

Rádió Aktív - Sátoraljaújhely

Rádió Aktív 100Mhz - Ne hallgass másra - Hangoljon Ön is a Rádió Aktív FM100 MHz-re, vagy hallgasson minket az interneten! Az Aktív rádió 2004. április 14-én nyert műsor szolgáltatási jogosultságot, a "Sátoraljaújhely 100,0 MHz"-es frekvenciára. A rádió műsora október 1-től hallható éterben.Hangoljon ránk Zemplénben, Észak-Szabolcsban és Kelet-Szlovákiában.

Rádió Antritt - Szekszárd

Rádió Antritt - Szekszárd

Rádió Antritt Szekszárd helyi kereskedelmi rádióadó - A Rádió Antritt 1994 óta sugározza műsorát Szekszárdon és annak vonzáskörzetében, kereskedelmi jellegű, helyi rádióként. A rádió sokoldalú, színes, változatos zenei válogatást kínál hallgatóinak, a 80-as évektől napjainkig.

Rádió Cell

Rádió Cell

2006. augusztus 12-én elindult a város helyi rádiója, melyet az FM 98,8 MHz-en Celldömölkön és körülbelül 10 km-es körzetében, valamint a Celldömölki Kábeltelevízió Kft. Kábelhálózatán az FM 105.0 MHz-en Celldömölkön, Kemenessömjénben, Kemenesmihályfán, Tokorcson, Vönöckön és Kemenesmagasiban lehet hallgatni.

Rádió Csobán - Csobánka

Rádió Csobán - Csobánka

Rádió Csobán FM 93,5 MHz 'Természetesen Csobánkán'. Műsorok: Helyi hírek, időjárás jelentés és közlekedési információk, Látástól-Mikulásig, Létkérdés a szegénység és a társadalmi kirekesztés ellen, KisMapa kismamáknak kispapáknak. 2014 Csobánka, Holdfény utca 6.

Hirdetés
Rádió Dabas

Rádió Dabas

A rádió elsődleges célja, hogy hatékonyan töltse be azt az információszolgáltatási űrt, amely az ilyen irányú helyi médium hiányából fakad az adott térségben, valamint kereskedelmi rádiós arculata miatt változatos zenei palettával és érdekes műsorokkal tartalmasan szórakoztassa hallgatóságát.

Rádió Eger

Rádió Eger

Rádió Eger - a város ritmusa - A Rádió Eger 101.3 -on, a nap 24 órájában a legnagyobb sztárok gondoskodnak arról, hogy az Ön napja jó ritmusban teljen. Ha ránk hallgat, mindig őket hallgatja. A Rádió Eger 101.3 már 14 éve ad ritmust a városnak, és veszi fel Eger tempóját. Nemcsak a zenében, hanem a fontos közhasznú információkban is.

Rádió FM95 - Debrecen

Rádió FM95 - Debrecen

Rádió FM95 - A zene rádiója - A Rádió FM95 már 10. éve Debrecen és a környező városok legnépszerűbb rádiója - Műsorok: A reggel, Délelőtt, Délutáni Expressz, Kívánságműsor, Tom Taylor Show, Zene az éjszakában

Radio Focus - Salgótarján

Radio Focus - Salgótarján

Radio Focus - FM 100.4 - Salgótarján - 2005 januárjától megújult műsorstruktúrával, még jobb hangulattal, még több információval és természetesen a legjobb felvételekkel várjuk vételkörzetünk 240.000-es hallgatói táborát és kereskedelmi partnereinket.

Rádió Fun - Debrecen

Rádió Fun - Debrecen

Rádió FUN a legnagyobb szórakozás - Rádió Fun Debrecen és Hajdú Bihar megye legjobb rádiója. Műsorok: Buborék, Fun Koktél, Stílusvarázs, Retour, Slágerek slágere, Éjszakai szalon, Café bár, Fun hétvége, Navigátor

Rádió Kispest

Rádió Kispest

A Rádió KisPest 2011 Február 16-án kezdte meg teszt-műsorát. Adásában a kerületi híreken túl Országos érdekességekkel is foglalkozunk. Nappal közösségi este fiatalos műsorokkal és zenékkel várjuk hallgatóinkat. Rádió Kispest - A közösség hangja!

Rádió P

Rádió P

A Rádió P céja: Elsősorban a polgárőrségek, majd azon túl a közrend - és közbiztonságban dolgozók munkájának virtuális és hangos bemutatása, az ide kapcsolódó fogyasztói réteg teljes körű kiszolgálása. A folyamatos és tudatos marketingkoncepciónak köszönhetően a portál mutatói, folyamatos és dinamikus emelkedést mutatnak

Radio Q 99.5

Radio Q 99.5

A Radio Q 99.5 egy fiatal médium, 2007. május 25-én kezdte szórni adását földi sugárzással az FM 99.5 MHz-es hullámhosszon Budapesten és annak 50 kilométeres körzetében - illetve internetes adás formájában világszerte -, mint közlekedési és fogyasztóvédelmi főprofilú talk-rádió.

Tuti menü