Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rádiók képes leírás - Rádió.tlap.hu
részletek »

Rádiók - Rádió.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: radio.tlap.hu » Rádiók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Öreg rádiók kiállítása

Öreg rádiók kiállítása

Verőce Község Művelődési Ház és Könyvtár - Öreg rádiók kiállítása - Perneky Sándor magángyűjteménye - Az Öreg rádiók kiállítása minden érdeklődőt szeretettel vár - a kiállítást hétvégeken, ünnepnapokon előzetes időpont egyeztetés, telefonos bejelentkezést követően tekinthetik meg.

Rádió Anno

Rádió Anno

Kiállítás Herczeg István gyűjteményéből - Antik rádiók, televíziók, magnetofonok, lemezjátszók. - Idézet a gyűjtőtől: Ami akkor elém tárult és évtizedekig hozzáférhetetlen volt, az egy rádiógyűjtemény... Ez volt a pillanat, amikor egy szakmai megszállottság és a gyűjtő hibbantsága egymásra találva létrehoztak egy maradandó agykárosodást. Ekkor neveztem el magamat gyűjtőnek, amit megmentettem a természetkárosítástól, abból lett a gyűjtemény.

Rádiókiállítás Szentendre

Rádiókiállítás Szentendre

Magyar Rádió Kiállítás - Radio exhibition on Hungary - Szentendre. A modern természettudományoknak kevés gyakorlati találmánya vált olyan népszerűvé és alakította át a világ arculatát, mint maga rádió. A világ technikai fejlődést meggyorsítva új iparágakat hozott létre, amely lehetővé tette a rádiókészülékek sorozat gyártását, és a rádiózás elterjedését a világban. Ebben a folyamatban Magyarország is élen járt.

Rádió magazin hírek
NMHH: Retro Rádió néven indulhat majd az új országos kereskedelmi rádió
NMHH: Retro Rádió néven indulhat majd... A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa hozzájárult, hogy az eredetileg tervezett POP FM helyett Retro Rádió néven induljon el az új országos kereskedelmi rádió - közölte az NMHH Kommunikációs Igazgatósága pénteken az MTI-vel. Mint írták, az országos kereskedelmi rádiós pályázat nemrég megállapított nyertese, a HOLD Rádiós és Televíziós...
Öt újabb frekvencián szólalhat meg a Dankó Rádió
Öt újabb frekvencián szólalhat meg a... Öt újabb frekvenciával bővülhet a Dankó Rádió hálózata - tájékoztatta a...
Médiatanács: új fővárosi rádiós frekvencia pályázható
Médiatanács: új fővárosi rádiós... A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) e heti ülésén a többi között...
Rádiót akarunk

Rádiót akarunk

Adj ki magadból mindent! Rombolnak? Rombolják a szabadságot, a nemzeti emlékezetet, a jogbiztonságot, a sajtószabadságot, az értékteremtés intézményes alapjait? Szerinted így van? Valóban ez lenne az igazság? Lehet, hogy nem is igaz, de az is lehet, hogy tényleg bajban van a demokrácia Magyarországon! Írd le véleményed, gondolataid a fórumon, társalogj, ütköztesd érveidet! Olvasd legfrissebb híreinket, és ha Téged sem hagynak hidegen a médiában, a médiával történtek, adj hangot véleményeddel a tisztességes média mellett!

Tuti menü