Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Vallási rádiók képes leírás - Rádió.tlap.hu
részletek »

Vallási rádiók - Rádió.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: radio.tlap.hu » Vallási rádiók
Keresés
Találatok száma - 4 db
Golgota Rádió

Golgota Rádió

A Golgota Rádió a zenérõl szól, a Golgota Rádió Isten Igéjérõl szól, a Golgota Rádió a Jézus Krisztusról szóló örömhírnek a terjesztésérõl szól a zene és az Ige tanítása által. A Golgota Rádió 'színpad', ahol a magyar keresztény zenészek bemutathatják zenéjüket.

Magyar Evangéliumi - Budapest

Magyar Evangéliumi - Budapest

Magyar Evangéliumi Rádió - A Magyar Evangéliumi Rádió Alapítvány (MERA) azzal a fő célkitűzéssel alakult, hogy a rádió eszközeivel elősegítse a Jézus Krisztusról szóló örömhír és a keresztyén életszemlélet terjesztését.

Magyar Katolikus - Budapest

Magyar Katolikus - Budapest

A rádiót a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia azzal a céllal hozta létre, hogy a magyar társadalomban a keresztény életfelfogást megerősítse és terjessze. Közszolgálati műsorstruktúrájukkal segítenek eligazodni és tájékozódni a közélet számtalan területén és a mindennapok kérdéseiben. Szerepet vállalnak a Katolikus Egyház tanításának hirdetésében, a magyar és az egyetemes kultúra, valamint anyanyelvünk értékeinek megőrzésében határon innen és túl.

Rádió magazin hírek
NMHH: Retro Rádió néven indulhat majd az új országos kereskedelmi rádió
NMHH: Retro Rádió néven indulhat majd... A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa hozzájárult, hogy az eredetileg tervezett POP FM helyett Retro Rádió néven induljon el az új országos kereskedelmi rádió - közölte az NMHH Kommunikációs Igazgatósága pénteken az MTI-vel. Mint írták, az országos kereskedelmi rádiós pályázat nemrég megállapított nyertese, a HOLD Rádiós és Televíziós...
Öt újabb frekvencián szólalhat meg a Dankó Rádió
Öt újabb frekvencián szólalhat meg a... Öt újabb frekvenciával bővülhet a Dankó Rádió hálózata - tájékoztatta a...
Médiatanács: új fővárosi rádiós frekvencia pályázható
Médiatanács: új fővárosi rádiós... A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) e heti ülésén a többi között...
Mária Rádió - Budapest

Mária Rádió - Budapest

Műsorok: imádság - naponta Szentmise, zsolozsma, rózsafüzér, keresztény tanítás - hittan, liturgika, szentírás magyarázat, előadások, gyakorlati segítő műsorok - családpasztoráció, egészséges életmód, ifjúsági műsorok, tanúságtételek. A Mária Rádió reklámot nem sugároz, napi politikával nem foglalkozik.

Tuti menü